.....

Jahapp, på tisdag bär det av till schladming :D:D, såg helmet cam video från banan idag och den ser i princip ut som förra året men det är ett nytt skogs prati å lite nya svängar men det kommer nog blir skit roligt som vanligt :).
Förövrig så har brosan kommit hem från Austrailen nu, vi drar till Göteborg imorgon för att träffa lite sportson grabbar, uppstigning klockan fyra, de...de e nice. 
Efter de så har jag inte så mycket mer innplanerart, jo jag höll nästa på att glömma, jag och brosan har även börjat planera premiären för Straigt outta sweden 3 som förövrig kommer bli CLASSIC.

Nu orkar jag inte skriva mer.

He då!

/N.W


haha så bra!!!:D


Pärlan ska bort

Tja!
Nu är det dags att sälja förra årets race hojj. Det är en Dabomb bouncing betty, anledningen till att jag säljer den är för att jag inte har någon användning för den, den har mest stått ivägen i garaget så då är det lika bra att göra sig av med den.
Jag körde hela förra säsongen på den och den har funkat hur fint som helst men sen årsskiftet har den bara varit stående pga ny cykel.

Specifikationer:
Ram: DaBomb Bouncing Betty
Växlar: deore XT med XTR växelreglage
Vevparti: Shimano saint -08
Bromsar: shimano XTR
Hjul: DaBomb (NYA)
Däck: Michelin DH Comp 32 (NYA)
Handtag: DaBomb (NYA)
Bakdämpare: Fox dhx 5.0 med 500x2.80 fjäder
Gaffel: Fox 40 grå
Styre: Dabomb D6 bredd: 680mm
Styrstam: Dabomb Fuse
Styrlager: DaBomb nuclear guld
Pedaler: DaBomb Fire Bomb snowcamo (NYA)
Kedjestyrare: DaBomb recoile

Pris: 20 000:-

 


åre avalanche avklarat

Jahapp då var man hemma i Stockholm igen efter en vecka i Åre.
Jag, Martin Söderström och Linus sjöholm drog upp på tisdag förmiddag.
Martin å Linus skulle upp och köra Send It Jam så vi teamade ihop oss så jag fick lite sällskap på vägen upp och hem.
Veckan började inte så himla bra för mig, sprängde gaffel första träningsdagen så jag fick byta gummi packningarna sen så var den som ny igen :).
På lördagen var det dags för kval, det enda namnet som jag kände igen i mitt kvalheat var Karim Amor, en gammal race legend så det skulle bli roligt att se om man kunde hänga på vetteranen.
Jag kom ut ganska bra ur starten, låg trea ut på easy rider, jag planerade att köra om andra killen på sträckan påväg till hjulingen, men kille lyckas skrota innan jag ska köra om så nu var det bara att försöka ta igen det man hade tappat på ledaren Karim Amor.
Lyckades köra ikapp Karim så jag låg i bakhjulet på han ut på trampsträckan mot olympia, men där lyckades han öppna ett gap mellan oss två, så då bestämde jag mig att ta det lite lugnare och försöka köra igen det i skogen. Jag lyckades inte ta igen allt jag tappade på alla trampsträckor och uppförsbackar så jag slutade tvåa i kvalet.
På söndagen var det dags för final, det var första gången jag körde den här typen av tävling så jag var lite fundersam över hur upplägget såg ut, vi skulle köra två heat på söndagen och man fick poäng för sina placeringar och sen räknade man ihop poängen efter dem två heaten.
Första heatet startade klockan 10:00, jag fick en ren jäkla skit start, var säkert ute på easy rider som tionde man eller mer, men jag och herman hade ett grymt omkörningsställe som både jag och herman tog, lyckades ta säkert fem placeringar på den linijen, efter de så var det bara att börja gasa rejält, nere på hjulingen paserar jag herman som skriker "mata då Niklas!!", han hade fått punka och slutade nästsist i heatet.
När jag hade paserat Herman så låg jag fyra, trean var en engelsman som låg en bit före mig, jag lyckades pasera han ut på trampsträckan mot olympia men när vi rundade olympia så kommer den jäkeln och trampar om mig, jag försöker hysteriskt komma om han i bräckeleden men lyckas ej.
Jag lyckades tillslut trampa om honom i en uppförsbacke och jag kände direkt att det där var kanske inte så smart gjort, men jag lyckades hålla tredje platsen trots en krasch i kärnis.
Första heatet avklarat och helt klart nöjd. Alldeles mör i kroppen, blodsmak i munnen och upprivna smalben efter kraschen plockade jag ut xc hojjen och trampade ner till Ica för att köpa en pasta sallad och några bananer.
Efter lite mat och sunrider i magen kände jag mig laddad och redo inför andra heatet.
I andra heatet fick jag en betydligt bättre start, kom ut som sjua, jag och herman skippade vårat omkörnings spår eftersom fransmännen inte blev så glada på oss när dem såg oss i första heatet.
Jag lyckades köra upp mig till femte plats, men då fastnade jag bakom Simon Huhtimo och lyckades ej komma om honom, jäkla junior :P haha. Jag slutade femma i andra åket och tredje platsen var säkrad :).
Man kan säga att jag sitter här och är rätt nöjd med helgens tävlande, trea i totalen och så vann jag senior klassen.

Nu till helgen kommer jag nog sitta bänkad framför datorn för att hejja på storebrosan som är i Austrailen för att vinna VM :D.
Här är lite bilder från åre.

                   

       

/N.W


RSS 2.0