Cross är roligt :D

I helgen blev det ännu lite mer cross åkning :D sjuk roligt men mina underarmar är i alldeles för dåligt shape......

Vad gör man annars om dagarna? Jag har i princip suttit 24-7 framför datorn för att bli klar med Straight Outta Sweden 3, det går sakta men säkert framåt :P haha, har kommit 20 min av filmen just nu och det är väll ungefär halv vägs.
Det är de här med låtvalen som är de svåra! haha.



Draft: Okt. 20, 2009

Nu när cykel säsongen börjar lugna ner sig lite så är det cross som börjar gälla för mig å brosan :D.
I söndag var vi å körde nån timme på uringe cross banan. Man kände sig riktigt ring rostig men det gick hyffsat, det var lite skillnad att köra 450 jämfört med 250 som jag har kört på innan.
Men sjuk jäkla kul är de :D :D, i helgen lär det bli mer cross åkning :D.

Idag har vi varit å fixat lite till vårat event den 7 November.
Jag å Robin har sagt att alla som inte kommer säger vi upp våran vännskap med ;) haha så det är bäst ni kommer :D haha, nä skämt å sido men jag tycker iaf att alla ska komma :D.
En liten chans för er som inte är insatt i cyklingen och se vad fasen vi håller på med egentligen :P.

Har även gjort intervjuv med lille Max idag och imorgon blir det antagligen att fixa dem sista filmklippen till SOS 3.

Här är en sjukt skön låt som ni borde höra, kan sitta å lyssna på den om och om igen :) schöööööönnn är vad den är.




WALLNER BROS.OPEN


Sundsvall :)

Klockan ringde 03:30 på lördags morgon för en tidigt avgång mot Sundsvall!.

När vi begav oss av visste vi inte riktigt vad vi skulle förvänta oss, vi anlände till backen runt halv nio, började rigga upp alla tält å grejer och 9:30 gick liften igång.

Banan var faktisk roligt men väldigt, väldigt sketchy.

I alla kurvor där solen inte låg på var det fruset och snor halt. Banan var väl lite platt på sina ställen men, men det var bara att bita ihop.

Tycker det var ett jäkligt bra arrangemang, jag hade det riktigt roligt och slutade på en tredje plats.
Jag tycker att det ska vara en cup tävling i sundsvall nästa år, det finns bra potential där.

Väl hemma i Stockholm blev det lägg dags hyfsat tidigt, man är ganska trött efter att ha varit vaken sen klockan halv fyra, sen cykla hela dagen och sen sitta fyra timmar i bilen hem sen.        


Peace/
Wallner


uppdatering

Nu har jag varit jäkligt dålig på det här med uppdateringen igen, sorry för de.
Vad har man hållt på med dem här senaste tre veckorna då.
Om vi börjar med schladming så var det ännu ett race som gick åt skogen.
Jag trodde verkligen att det äntligen skulle släppa för mig, mitt åk började jäkligt bra, men en bit in i banan, en bit innan första mellan tiden började jag göra lite misstag och jag tänkte att det va dags att lugna ner sig lite så man inte sabbar allt, men när jag kom in i det enda tekniska partiet av banan kan man säga att helvetet brakade löst. Jag hamnade mitt i mellan mitt ut tänkta spår och ett annan spår, helt plötsligt försvann framhjulet för mig å jag låg på marken.
Jag hade handsken halvt av från handen, ryggplattan hade fastnat i plastbandet och det var så brant att det var svårt att få tag på cykeln igen som låg lite längre upp i banan.
Men väl tillbaka på hojjen igen tog det inte många kurvor innan jag låg på marken igen :S, så jävla frustrerande!!!!.
Men jag hade iaf ganska bra top speed iaf, har jag nånting att vara nöjd över iaf, NOT!. Tror jag va 38a i speed trapen.
Efter Schladming så drog vi upp till Åre för att fixa det sista matrialet till filmen, lite intervjuver och sånt. Men det blev inte så himla efektivt, det började snöa helt galet på måndagen så dem stängde alla lifter, så det fick bli fjällpromenad istället :P haha.

Efter Åre så drog vi ner till järvsö som håller på att bygga sin nya bike park, kommer nog bli sjukt nice när det väl blir klart. Det blev en dags photo session med Mathias Fredriksson i Järvsö och sen så var vi tvugna att bege oss hem mot stockholm igen.

I helgen så kommer vi spändera våra dagar nere i nyköping där vi kommer vara tränare på cykel lägret som annordnas där nere.

Här kommer lite blider från schladming resan. Enjoy!

epic!    nico Vink  4x final!  nice!  Tyskland har iaf bra bensin mackar :P haha  Robban!   meck meck meck   pizza är gott :)  packning på hög nivå  Ramel ligger å håller koll så vi får med oss allt :P

/N.W


RSS 2.0