Fränt!

Mustaschkampen kommer till Järvsö
Även i år uppmärksammas prostatacancerfrågan med hjälp av Robert Aschberg och Gert Fylking. Denna gång utmanas de av ett ungt radarpar: Musse Hasselvall och Andreas Halldén.
På utsatt tid ska de två paren lifta genom Sverige, från Haparanda till Ystad, och samla in pengar till forskning om prostatacancer. Längs vägen möter de utmaningar, människor och bjuder på både roligheter och allvar.

Följ kampen på TV8!
Med start den 1 maj och final den 29 maj kan vi följa de två lagens kamp – vilka vinner, ung eller gammal?

Den 5:e maj kommer Musse och Andreas till Järvsö Bergscykel Park för att utmana Robin och Niklas Wallner – två av Sveriges bästa downhillcyklister.

Programmet "Ystad Haparanda - En del av Mustaschkampen" sänds på söndagar kl 19.00 i TV8.

26 April

Blev inte mycket cykling för mig i helgen, jag fick i stället jobba lördag och söndag på Sportson. Lite extra pengar är alltid bra och ha =).


Idag tog vi en svägen till gulsippan där man "aldrig" har cyklat förut....

Saker och ting var sig likt där, små kidsen har dammat av sina Kona hojjar vilket är roligt att se.



Håller även på att bygga ihop min 4x hojj också, nu fattas bara en bakdämpare sen är den klar =D.


21 April

Tjenare,

det var någon vecka sen jag uppdaterade, men det är inte så mycket som händer för mig just nu..... Jag går i princip runt och bara väntar på att vi ska få åka iväg till Maribor för första världs cupen =D.



I helgen var Jag och brosan uppe i Sågmyra och grejade lite inför flytten till hösten, försökte även återhämta mig mentalt efter bort gången av världen bästa hund! =(

VILA I FRID RAMEL... så syns vi i Nangijala =).

Vi tog även ett varv i den lokala skateparken i Grycksbo, dock inte så stor men det går nog att avverka några timmare där iaf =).

Igår så kom lilla Max över på besök.... Eller han är inte så liten längre, kommit in i målbrottet å grejer..... Tänk vad tiden går snabbt :P haha, vi tog iaf en sväng till Guldet och lekte av oss lite =).


Idag så blir det nog en xc sväng och sen försöka ta reda på vart min race kläder är =S....

Tack å hej/

N.Wallner


RSS 2.0